top of page

Recreatie

In tegenstelling tot de verwachtingen is er zoveel te doen tijdens een verblijf op de Maldiven! Op een resort zijn er tal van activiteiten in de lagune, van snorkelen en duiken tot diepzeevissen of, voor de minder energieke, haak- en lijnvissen vanaf de zijkant van een dhoni en het resort je vangst laten klaarmaken voor het diner.

 

Er zijn faciliteiten voor windsurfen, paragliden, waterskiën, kajakken, paddleboarden en, voor liefhebbers, verleidelijk surfen.

 

Met 99% van zijn grondgebied uit zee, is de Maldiven een van 's werelds toonaangevende watersportknooppunten met zijn omgeving van eilanden en turkooisblauwe wateren die de perfecte combinatie vormen voor een natuurlijke watersportarena.

 

Resorts organiseren rustige dhoni-cruises om dolfijnen te zien springen en bezoeken aan lokale eilanden om de traditionele Maldivische manier van leven te zien of om te picknicken op een zandbank. 

 

Er zijn spa's waar getrainde therapeuten een verscheidenheid aan behandelingen aanbieden, waaronder ayurveda, een natuurlijk kruidensysteem van wellness en yoga.

Voor lichaamsbeweging hebben de meeste resorts een gymzaal en wandelen over het eiland is een prima manier om meer te weten te komen over de tropische flora en fauna. 

Sommige resorts organiseren kooklessen of wijnproeverijen of bieden lezingen over de omgeving, terwijl andere een expositie hebben van lokaal handwerk of een mini-museum met oude kaarten en artefacten.

 

Een bezoek aan Malé is een kans om te winkelen en te ontdekken, of om onder water te gaan in de Whale Submarine of om de lucht in te gaan op een gecharterde fotovlucht per watervliegtuig. 

Er zijn sporten zoals beachvolleybal en zaalvoetbal, en veel resorts hebben biljart en tafeltennis, evenals binnenspellen.

 

Satelliettelevisie houdt gasten in contact met de wereld en resorts hebben WiFi-toegang en bibliotheken met films, tijdschriften en boeken. 

Voor gedetailleerde, actuele informatie en speciale vragen, ga naar www.visitmaldives.com

bottom of page